Vad gör du nu ? Jag gör det här.. Exakt.


Snart

Nu snart ska jag hämta upp mamma på tågstationen.. Hon kommer att spendera två dagar i vår etta på 25kv. Har spendrat dagen med att leverera en tavla till min chef som jag sålt.. Sagt hej då till jobbet och tvingat simon med på otaliga klädbutiker. Snart ska vi laga middag. Undra om hamburgare är fint nog för mamma. :)

Godmorgon världen


5 sidor av elin

Vet ni vad min älskling gjorde igår? jo, han bjöd ut mig på middag, söndagsmiddag.. och han hade en kavaj på sig och var jättesnygg. sen gick vi hem och såg film.. hör och häpna, jag höll mig vaken två filmer. till och med tyson var imponerad. men mest imponerad av alla var nog simon. 

vid ett tiden åt vi kladdkaka med färska jordgubbar och grädde. för att fira min ledighet.. (sista jobbdagen igår) tyvärr så ringde jobbet nu så måste iväg dit så om någon saknar mig och letar mig så finns jag där. i ett snyggt blåställ. :) 

mamma kommer till veckan!! tjoohoo och jag har lagat bilen för 8000kr.. inte välspenderade pengar om man säger så. och så har jag köpt mig en samsonite (resväska) för 2300kr så nu är jag inte den rikaste tjejen längre... 

sen har jag förlängt lånet på mina uni. böcker som jag lånade någon gång i våras till vårt international marketing arbete. Och eftersom jag fått 5 st KRAV-mail nu så tänkte jag att det var lika.. jag ska ju självklart ge tillbaka böckerna innan jag reser bort ett år. (visst då.) 












Det här bloglovin

bloglovin är ett program som följer bloggar, och får endast de inläggen som är nya. saken är den att jag nu känner mig stressad.. har jag inte sett över dem, så har jag som nu, 161 nya inlägg! när tusan ska jag hinna läsa igenom dom ??? alla nya program och saker som förenklar vardagen till all ära, men ska man verkligen bli stressad av dom? 

och ja, har äntligen hittat tillbaka till photoboot-programmet som jag nästan hade glömt bort hur enkelt och roligt det är att ta just-nu bilder.



goodbye-party..

Igår hade vi en mysig kväll på allstar, med god mat och gott sällskap. sandra hade avskedsfest litegrann då hon rymmer iväg från stan tills att vi åker till australien! ( OM TVÅ VECKOR) hjälp vad nära det har blivit nu...

vi var väldigt skötsamma och avslutade kvällen vid tio tiden.. blev uppmött för en kvällspromenad i höstkylan..




att vara matte åt två.

Jag har ju som jag nämnt tidigare en viss hund-policy när det gäller tyson. som att han inte får vara i soffan eller sängen.. tyvärr så blir jag ju lite motarbetad av två med väldigt starka viljor.

Det här mötte mig när jag kom ut från duschen en kväll i veckan.. Simon menar ju på att tyson faktiskt inte ligger i soffan nu eftersom han faktiskt ligger på sin bädd, som nu på ett mystiskt sätt flyttats upp till soffan. och att det på så vis vore vara godkänt?

jag hade ju förstås inte hjärta att skilja de två åt när dom ser ut såhär. :) 


just nu



sandra moves out.

Igår sa vi adjö till sandras gamla lägenhet och hälsade på livet på utsidan.. 
Vi festade på hustak och drack gin, citronvatten och lime drinkar och pratade om allt som varit och allt som väntar oss. såklart blir det ju alltid bra om man är två och kvällen avslutades med det här smset. 

"Tack för en otroligt skön kväll, jag hade inte kunnat säga det bättre själv! sov så gott Piff :)"

och jag hade det obligatoriska svaret. 

"God natt Puff, see you imorgon. :)"
min puff


Hade det inte varit kallt så hade vi dansat på det här taket hela natten med norrahamn som utsikt





Nu ska jag hämta upp min käresta, hämta hans bil, lämna min bil (hans firma bil) och så vi bara har en bil igen.. 
någon som kan något om tändningslås ? min stackars bil har blivit sjuk och måste in på rep.. därför jag ser mig som billös. :) Ska dö hemma i soffan med skräpmat och en bra film. lagom söndag va?

tonight

ikväll ska vi ha utflyttningsfest för sandra, tyvärr så ar ju de nya ägarna flyttat in i hennes lya.. så vi får improvisera lite. :)
önska mig lycka till!

har förövrigt spenderat de senaste tre dagarna med att måla tre tavlor på golvet. jag ska lägga upp bilder sen..


torsdag

Nu har jag precis kommit hem från viktoria, vilken tjej va! lagar skitfin och god lunch åt mig, vad skulle jag göra utan såna vänner? 

köksmästarinnan bjöd på bulgur och räksallad med vitlöksdressing. :) 

nu strax ska jag träffa simons mamma. herregud vad nervöst. vad ska jag ha på mig??? tänkte välja något neutralt så hon själv kan göra mig till den hon vill att jag ska vara. 


jag och min kära vän maja. :)

bio.


VI spenderade en kväll i veckan med att gå på bio i regnet.. harry potter för hela slanten, tyvärr så kan jag som en harry potter-älskare jag är säga att den var långtråkig och inte alls kul eller bra.. 3 timmar slöseri med tid, det enda som höll mig vaken var min mellan popcorn och cola. dom var dock riktigt goda. :) och sällskapet då förstås.. 

efter halva filmen var mitt filmgodis slut, och colan tom, var tvungen att störa alla för en toalettpaus.. och det var skönt att slippa filmen och smsa ifred en stund. 



vilken en...

nu ligger min håriga vän på mina fötter.. simon har lämnat oss och jag och tyson har maktkamp, vi försöker komma överens om vem det är som bestämmer egentligen.

oskuldsfull är han, och himla gullig. tills man lämnar han ensam en liten stund. då river han ner min väska från bänken (pang). rotar runt i den tills han hittar det han söker. mina lunch hårdbrödmackor från jobbet!  jag kommer in till lägenheten som nu har förvandlas till ett land av smulor.

om inte det vore nog så är det fiberhårdbröd, vilket kommer göra susen med hans lilla mage och det kommer sluta med att jag får springa ut med honom i regnet....

nu väntar jag bara på att simon ska komma hem så att han kan ta hand om sin hund :) bra va?


ny vecka

Igår köpte jag mig en pizza och spenderade resten av kvällen sittandes  vid fönstret och lyssnade på åskan, riktigt spöregn och kvav värme ute. hur mysigt som helst! ibland uppskattar jag verkligen dåligt väder. 




jobbfest

Vårt vinnande lag. jag var ju förstås med där, men någon måste stå för vinnarfotandet.. :)

mina fina!




och så här bra mår vi dagen efter.. 


Your all tangled up in my head

Haft en mysig jobbfest kväll med kubb, drinkar och ett alldeles för bra sällskap. tyvärr så har jag ju inte hunnit ladda upp bilderna från kvällen så här är ett urval från gårdagen istället. känner mig stolt över mig själv som följde hem en vän 01.30.. det är inte ofta elin missar en festkväll bara för att. 

men haft en skön nattcykeltur och efter att ha följt henne till dörren så cyklade jag hem mot mig som en sann jobbkompis skulle ha gjort..





Innan jag hittar min cykel hittar jag bland annat gott sällskap som bjuder på glass.. vem gör inte det 03.00..?

Min och majas picnick efter middagen. :)



fina natt..

oj så kul jag haft ikväll.. jag och maja hade en återträff sedan förra sommaren då vi nog hade en partysommar utan dess like. precis cyklat hem till nattsol.. dimma och med ett leende på läpparna trots att vissa saker känns jobbigt just nu,

så, en girls night out med många tjejer brukar lösa de flesta problem. och det känns faktiskt lite bättre just nu. och så träffade jag min bror ute! måste nästan ha varit kvällens höjdpunkt ni hittar han här lite längre ner. :)





hahaha.. å herregud...

jag har fått hem mina provbågar nu som jag beställde för två dagar sen. och herreguud... bara för att jag lovat mamma som bor i en annan stad lägger jag nu upp dessa förbjudna bilder. 

ett av paren var så fula så att dom inte ens får bli nämnda, helst glömda. 







jag kom till slutsatsen att de jag tyckte bäst om (de röda) var lite för små.. 
och att de jag tyckte näst bäst om, de rosa/vinröda.. är lite för stora. nu vet jag ju och andra sidan vilken storlek jag har på huvudet så helt lottlös är jag inte..

men ja, en fredagskvällsskratt är ju aldrig fel. nu har jag lovat maja att vara inne med henne på filt ute i en solig park kl sju.. så lite bråttom har jag ju allt.. (eftersom jag inte duschat än) 

mammi, visst ser jag smart ut i alla fall i dessa?

tidig fredag

vilken underbar dag det har varit idag.. helt sjukt bra väder, 
hann även med ett efterlängtat möte med viktoria! vi hann med en snabblunch innan hon började jobba, och nu ska jag ut i solen.. och bada. 

ibland älskar jag bara lediga dagar.. 


igårkväll..

Hann jag med min efterlängtade promenad, tjoho! och jag cyklade hem efter det.. förstår ni hur mycket träning det är.. ;)

åt middag på kulturhusets terass.. gott sällskap som vanligt. 







searching for a destiny thats mine..

Idag har jag och en del av mitt hjärta spenderat dagen på stranden.. årets andra dopp är avklarat. men har en känsla av att det blir fler. vi åt baguette, mjukglass och gjorde allt man borde göra en dag man är ledig. 

nu har jag precis bytt om, ska promenera och hämta hem min cykel, tänkte försöka hinna förbi sandra en sväng också om hon ser till att sluta från sitt jobb snart.. jag känner mig inte helt som en piff utan min puff. 





matdags


Vill du ha en riktigt god sub,  så använder du detta. :)

  • en stor nybakad baguette
  • italiensk salami
  • brieost
  • gurka
  • tomat
  • crisp sallad
  • och avslutar med rödlök.


today

Hann jag med ett besök på min lunch, nämligen simons och kims nya reklamstudio kontor.. Fint va? det bästa är att dom har gjort allt alldeles själva, känner mig väldigt stolt.






trååkigt


skit också, jag måste verkligen ta tag i det här med att köpa glasögon, jag var ju lite tidigare i somras och kollade synen, brytningsfel hade jag visst.. nu är ju frågan, eftersom jag inte har lust att lägga ut 5000 för ett par.. och hellre köper billigare på internet, men finns det att beställa för brytningsfel där? 

oj.. och så orkar jag inte kolla själv.. och har nog inte tid för det heller.. så mamma. :))
det står detta på mitt "ögonrecept"


O.D (H)    antar att detta är HÖGER
sfär : +-0  
cylinder: -0,75
axel: 80

O.D (V)   VÄNSTER
sfär: +-0
cylinder: -0,75
axel: 90

avstånd mellan avståndsglasens optiska centra 64,00 mm




kan du fixa? (jag betalar ju självklart dom själv.)

MVH/ din dotter


funderingar..

Hur vet man att hela luleå varit ute och festat ihelgen? 

ja.. för så här såg det ut i hissen påväg ner.. 



Och på statoil verkar vatten kylen med ramlösa och loka vara extra utplockat.. vad tror ni?





Underbara söndag





kalas i södra och norrahamn



vi mot världen

Igår hade vi en vi mot världen kväll, har varit alldeles för få av dom på senaste tiden.. men oj! så kul det var.. ler än. :) 



Vaknar av varm vind från fönstret, vatten och en lång välbehövd kram.. 

nu snart ska jag möta upp sara, och äntligen köpa mitt sockervadd!! vad jag längtat.

torsdag

Torsdagen spenderades på strandterassen, vi njöt av bra musik och kände oss  stolta över skaburbian. 


Såhär glad blir man om man får en hälsning från scenen.. 

och ungefär så här bra mår man en tidig fredagsmorgon.


RSS 2.0