bondi experience

anledningen till att jag inte ar sa skrivglad just nu ar ju faktiskt for att jag upptackt australien. ska lagga upp lite bilder ocksa har senare, men kan beratta lite kort om de senaste dagarna.. har ju trots allt bara 4 min kvar pa min internet tid.

just nu r vi pa bondi beach, en forort till sydney var det rika coh glassiga strandmannsikorna garna bor.. och har tyckte vi ju forstas att vi passade in perfekt.

har bott nara city for nagra dagar sen och hittat sydneys nattliv. har det skit bra och verkligen, australien har nog en av varldens snallaste och gastvanligt folk.

:) soliga halsningar..


söndagskväll

Vi har spenderat dagen i soffan.. jag knuffade till simon vid 2 tiden att vi skulle kliva upp, trots att det kan ha varit jag som hållt oss till en slösöndag. nu är jag på väg hem från pappa i alla fall, simon.. en gammal biljardspelare/bartender har tagit över vår bar och självklart kommit bra överens med pappa med de attributen. 
nu väntar jag på att dom ska bli klar med sitt 8-ball... och jag känner mig nöjd med min packning... måndag, jag är redo för dig nu. 

sweet sommar

hittade den här fina bilden på mig och sandra från en varm dag på gültza. nu har vi varit och fikat med simons farmor och är precis på väg på middag med hans kära familj.. och imorgon blir det middag med min. och sen är det endast en dag till för att städa och sen blir jag en expat i australien. 

foto


födelsedagsfest

Jag råkar veta vem som tar hem priset i att göra kalas gäster glada, min Lisa är en hejare på bakverk, och få skulle faktiskt ta på sig uppdraget att göra glutenfritt fikabröd för första gången bara för att göra sina gäster nöjda.
och oj så gott det är! helt sanslöst. jag har njutit av kladdkaka, ni vet de som är gjorde i en liten muffinsform med kräm i, morotskaka, och hemmagjorda maränger. 
Jag gjorde ett klent försök till födelsedagssång vid dörröppningen och kommer att sakna alla tjejer i australien.. och ibland så kommer infall i att mikroekonomi faktiskt hade varit intressant att läsa. 
Födelsedagsbarnet
jag är glad i vatten.
och så huvudingången på universitetet..

Torsdag


blommor, mat och kärlek

Det är dom vit röda som en speciellt utvalda för mig. :)
ja.. nu känns ju inte min skinksås som är min specialitet, lika god. 
och kocken. :)

love

Nu är lilla jag hungrig. herren i huset har skämt bort mig genom att laga mat.. så tyvärr gick turen till han även ikväll. jag ska visa bilder lite senare på kräftstjärts korgarna han gjorde igår åt oss, quesidillas, och kyckling stekta i brytna cremefraiche tortillas på. så fruktansvärt gott.. och gissa vad som mer står på vårt bord? 
jo.. en bukett med blommor han sa att han hittade en blomma som han tyckte passade mig och så fick floristen göra resten. en väldigt romantisk bukett.. och ett jättefint kort till. jag gjorde förstås det som jag gör bäst, fotar, äter och tackar. :)

09.03.05

Lite fler bilder från den kvällen..Tråkigt nog verkar inte det som att jag fotade ngt den kvällen. 
Alla dessa är ju förstås stulna av simon. 

Den här kvällen är också anledningen till varför han fick namnet gultröjan ett tag.. 

datorkoll

Första gången jag träffade simon var på en krog i stan.. Luleå är en sån stad var man förmodligen träffar samma människa 100 ggr under sin vistelse här men simon hade jag aldrig sett tidigare, i hela mitt liv.. och jag brukar ändå, tycker jag, ha bra koll på alla som någon gång bott här och känner någon person. 
så här såg jag ut exakt den kvällen. (hittade bilder från simons kamera, han sa inte hej först utan han fotade mig)
så man kan se den här bilden som ett hej.. ett första möte mellan han som jag nu vilar min dator på. livet kan allt vara rättvist ibland. 

JULI 2008

Ett av mina större nöjen förra sommaren bestod utav, vänner vin och maja.. vi var nästan som en del av inredningen på färjan.
och kul som tusan var det! här sitter jag en julinatt.. i min svarta poncho och en fleecefilt. men observera hur långt hår jag hade! känner knappt igen mig själv.

onsdag

nu sitter jag i soffan under duntäcket.. jag och min fina har en dag då vi "strutsar", trycker huvudet i sanden och låtsas att det regnar dag. det regnar ju iofs..
jag har lämnat in min bil på service, jag ska byta styrled och spindel-led som ett plus på min förra bilrepnota. älsklingen lämnade bort sin bil till sin personal och nu sitter vi här bil lösa.. funderar lite på vad man borde göra en dag som den här?
jag har uppslitet PEZ papper på bordet och hans oboy är ännu inte bortdukad från frukosten... oj vilken skön ledig onsdag. 

RSS 2.0